T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AĞRI / HAMUR - Karlıca İlkokulu

Karlıca İlkokulu

Telefon
5064396210
Belgegeçer
0
WEB
https://hamurkarlica.meb.k12.tr
Adres
KARLICA KÖYÜ KARLICA KÜME EVLERİ KARLICA KÖYÜ ILK OKULU BLOK NO 116/3 HAMUR / AĞRI
Vizyon
Eğitim ve öğretim kalitesi ile ilçede tanınmış ve ilk sıralarda tercih edilen; takım çalışmasını teşvik eden,katılımcı ve paylaşımcıbir yönetime sahip; evrensel değerlere saygılı,toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir okul olmaktır.
Misyon
Türkiye Cumhuriyet temel değerleri ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş,laik,demokratik,katılımcı,yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim-öğretim ile hem bir üst öğretim kurumuna, hem de toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :3
Öğrenci :71
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
08:40 - 14:45
Isınma
Sobalı
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Köy minübüsü haftanın 6 günü Ağrı´ya gitmektedir.Minübüs sabah saatlerinde köyden çıkıp akşam saatlerinde köye dönmektedir.Bu sebeple haftaiçi günlerde öğretmenlerin ihtiyaçlarını karşılayamamaktadır.Öğretmenler köy minübüsünü ancak Cumartesi günleri kullanabilmektedir.Diğer bir ulaşım yöntemiyse merkezden taksi çağırmaktır.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerin tamamı lojmanda kalmaktadır. Yol ve hava durumu şartları sebebiyle günlük geliş gidişe uygun değildir.
Yerleşim Yeri
Köyümüz dağlık ve kaygan bir arazi yapısı üzerine kurulmuştur. Okulumuz nispeten köye göre yüksek bir arazide bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl ve ilçeye 30 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuz 2 farklı binadan oluşmaktadır. Karlıca Evliya Çelebi Ortaokulu ile aynı bahçede yer almaktadır.Hem İlkokul hem de ortaokulda görev yapan öğretmenlerimiz okul bahçesinde yer alan lojmanda kalmaktadır .Lojman kaloriferli , 3+1 - 4 adet daireden oluşmaktadır .
Yazdır